Vanerirasiasta saa hyvän säilytyslaatikon ylioppilaslakille ja on hyvä lahjakin ylioppilaalle. Lakki pysyy hyvässä kunnossa ja sopii hyvin lahjaksi.

Vanerirasian lisäksi tarvitaan valkoista maalia, mustaa silkki tai muuta nauhaa, ääriviivatarrasta saa lyyran ja sisäpohjan voi päällystää mustalla huovalla.

Rasia oli vaikea löytää, mutta tyttäreni haki Huittisten läheltä pari sopivaa rasiaa. Toisen jätin itselleni, sisälle laitoin vielä ääriviivatarrojen kirjaimilla tiedot ylioppilaaksi pääsystä (koulu, päiväys ym. tiedot). Toisen annoin lahjaksi tyttärelleni.

Hattupurkki.jpg-normal.jpg

Tarjan tiloihin maalailin ja askartelin teepusseille laatikon, lämpömittarin ja suodatinpussi ja servettitelineet.

Näihin tarvitsi, kahta eri väristä maalia, servettejä, ääriviivatarroja, krakleerausainetta ja vähän mielikuvitusta. Serviettitekniikalla liimasin nuo valitsemistani serveteistä leikatut lehdet ja oksat kun olin krakleerannut ensin pinnan. 

O19800101_297-normal.jpg

Vanerinpalasta sai askartelulla hyvän WC-kyltin. Maalasin ruskealla ja valkoisella ja krakleerauksella alusmaali näkyy hienosti. Puukirjaimet samalla tekniikalla, mutta värit toisinpäin. Pieni enkeli löytyi muistaakseni Tiimarin kätköistä.

O19800101_39-normal.jpg

Penkin päällinen oli mennyt tässä tuolissa huonoon kuntoon. Jostain bongain hauskan ohjeen, jolla sai sanomalehdestä tehtyä päällisen, Itse valitsinkin pääkaupunkiseudun kartan ja liimasin sen erikeepperi-vesiseoksella tuoliin ja kuivuttua paksu lakkakerros päälle. Hyvin on kestänyt istumista :).

O20120514_08-normal.jpg